Loading

Śruta Sojowa bez GMO

Śruta Sojowa bez GMO
Śruta Sojowa bez GMO Produkt wytwarzania oleju uzyskiwany z obłuszczonych nasion soi bez GMO po ekstrakcji i odpowiedniej obróbce cieplnej.

(Aktywność ureazy: maksymalnie 0,5 mg N/g × min). Może być chroniony przed degradacją w żwaczu.

Czytaj więcej
Opis

Śruta Sojowa , wytworzona z soi niemodyfikowanej genetycznie, jest komponentem o wysokoiej zawartości białka wśród śrut dostępnych na rynku. Jest uniwersalna, może być stosowana w żywieniu wszystkich gatunków i grup wiekowych zwierząt. Ze względu na wysokie białko oraz jego doskonałą strawność polecana jest przede wszystkim do sporządzania mieszanek dla zwierząt intensywnie tuczonych (brojler kurzy, brojler indyczy, trzoda tucz).

Skład
Białko surowe Włókno surowe
% min. 46% max. 4%
g/kg
Nasze marki